Emniyet`ten Aysan'a ``Hoşgeldin`` Ziyareti

Emniyet`ten Aysan

Erdek İlçe Emniyet Müdürü Hakan Zorlu,geçirdiği rahatsızlık sonrası istirahtini tamamlayıp,görevine başlayan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan'ı makamında ziyaret etti.






Erdek İlçe Emniyet Müdürü Hakan Zorlu,geçirdiği rahatsızlık sonrası istirahtini tamamlayıp,görevine başlayan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan'ı makamında ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürü Hakan Zorlu bu ziyaret Kapsamında ilçe teşkilatının araç sayısının yetersiz olduğunu ve bu konuda Başkan Aysan'dan destek beklediklerini belirtti.
Acil olarak 2 araca ihtiyaçları olduğunu,yaz aylarında Ocaklar Beldesinde de asayişi sağlamakla yükümlü olduklarını ve mevcut araç sayısının yetersiz olduğunu ve Erdek'te bulunan iş adamlarından destek beklediklerini sözlerine ekledi.


Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan 2 yıldır Belediye Başkanlığı adına çok tecrübe edindiğini,Görevni yerine getirmekten son derece mutlu olduğunu söyledi.
Başkan Aysan Erdek`in Türkiye coğrafyasında çok özel bir konuma sahip, Kent olduğunu, Bu kente hizmet vermenin kendi adına ibadet sayıldığını belirterek ``Kendimi kaptırdığım görev aşkı ile neredeyse sağlığımı kaybediyordum, Allaha şükür ki, Doğru hekimlerin fedavisi sonucu şu anda eskisinden daha sağlıklı olarak Erdek`imin hizmetinteyim.``

``Sizlerin desteği ve morali sayesinde kısa sürede sağlığıma kavuşup görevimin başına dönmüş bulunuyorum.``
``10 Nisan Polis gününde yeni araç alımı için destek gecesi düzenleyebiliriz.``
``Bu konuda desteğin olacağına şüphem yok,ama bu tarihe kadar da kısa zamanda sorunlara çözüm bulma yoluna da gidebiliriz.`` dedi.

Erdek Emniyet müdürü Hakan Zorlu beraberindeki polis ekibi ile geldiği Belediye de Başkan Hüseyin Aysan`a ``Geçmiş olsun`` dileklerinde bulunup getirdiği çiçeği sunarken, Bu güzide kent adına yapılan çalışmaların son derece keyifli ve huzur verici olduğunu belirterek `` Erdek çok güzel bir kent özellikle yaz sezonunda buraya gelen binlerce insanın huzurlu bir tatil yaşamaları anlamında Emniyet teşkilatı olarak 7/24 mesai vermekteyiz, Bu anlamda hiçbir tatilcinin burnunun kanamasına asla müsade etmeyiz.`` diyerek kurumsal kimliklerin koordinasyonu Erdek`in Sosyal, Ekonomik ve yaşam standart`ı anlamında hak ettiği noktaya geleceğinden şüphesi olmadığını söyledi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı